Ann-Sofie Romlin

Jag är verksam som gestaAnn Sofie Romlin 2ltterapeut, handledare och konsult med lång erfarenhet av arbete med människors utveckling och samspel. Jag är en av grundarna till Centret för Relationell Gestaltpsykoterapi där vi bl a arrangerar workshops för terapeuter.

Terapiverksamheten omfattar individ, par och gruppterapi samt utbildningsterapier och handledning för studerande vid Gestaltakademins utbildningar. Jag leder även deras Grundkurser i personlig utveckling på gestaltgrund.

Som konsult utbildar och handleder jag team och medarbetare inom privat och offentlig verksamhet samt idéburna organisationer.

Sedan 2005 arbetar jag med skolförbättring inom för-, grund- och gymnasieskolan med fokus på ledarskap, kollegialt lärande, kommunikation och samspel.

Jag har en masters examen i gestaltpsykoterapi från Derby university (UK) i samarbete med Gestaltakademin i Skandinavien (GA) och är utbildad handledare med systemisk inriktning vid Uppsala Universitet /Institutet för handledning och konsultation (IHK), certifierad i Trauma Releasing Exercises (TRE), mindfulness instruktör och har en lärarexamen.

 

Medförfattare till boken Gestaltperspektiv på handledning och coachning, Mareld 2008.